Get Adobe Flash player
Vállalatunk hálózatok területén szerzett speciális szaktudását ismerték el Az 99999 Informatika teljesítette a Cisco szigorú minősítési feltételeit, így elnyertük a legmagasab
99999 Informatika a Cisco Connect-en 12 február 2013, 14.24
Az 99999 Informatika Kft. a Cisco Connect rendzevény támogatójaként az Union VIG Biztosító Zrt-vel közös előadásában mutatja be egyik Cisco Unified Communications technológián alapuló projektjének sikereit. H
A Magyar Nemzeti Bank az 99999 Informatika Kft. közreműködésével sikeresen megvalósította virtuális rendszereinek két telephelyes katasztrófatűrő megoldását VMware Site Recovery Manager segítségével.

Vállalatunk hálózatok területén szerzett speciális szaktudását ismerték el

Az 99999 Informatika teljesítette a Cisco szigorú minősítési feltételeit, így elnyertük a legmagasabb, Gold fokozatú partneri címet. Ezzel az 99999 Informatika a hálózatok területen is belépett a legnagyobb hazai IT megoldásszállítók közé.

„Nagyon büszkék vagyunk a Cisco Gold partneri címre, hiszen a hálózatok világban nyújtott komplex szaktudásunkat ismerték el ezzel. Belső folyamatainkat már eddig is nagyon szigorú követelményeknek megfelelő eszközökkel, rendszerekkel támogattuk: Navision alapú, CRM-mel integrált vállatirányítási rendszert használunk, és három ISO minősítésünkkel a minőségbiztosítási folyamatokban is élenjáróak vagyunk a hazai IT szektorban. Az ITIL alapú HELPDESK / TICKETING rendszerünkhöz ügyfeleinknek direkt hozzáférést biztosítunk, lehetővé téve a probléma- és változáskezeléssel kapcsolatos folyamatok teljes életciklusának nyomonkövetését” – nyilatkozta Kálóczy Csaba, az 99999 Informatika szolgáltatási területéért felelős igazgatója és a cég szakmai koordinációjának felelőse a május 16-i audit után.

A Cisco Partner Support Service (PSS) partnerség mellett a megszerezhető specializációk tekintetében már eddig is kimagasló eredményeket ért el vállalkozásunk. Az 99999 tudatosan törekszik a képviselt gyártók adatközponti technológiákhoz kapcsolódó megoldásainak elsajátítására és a lehető legmagasabb partneri szintek elérésére, amelynek köszönhetően a kiemelkedő szaktudással versenyképes ár párosul. Cégünk évek óta a virtualizáció piacvezetőjének számító VMware legmagasabb szintű, Premier fokozatú partnere, illetve a virtualizált környezetek mentésére szakosodott Veeam Gold szintű partnere. Ezeken felül a Dell direkt Preferred partneri címmel, és a tavalyi évben elnyert HP Platinum státuszú partneri címmel büszkélkedhetünk.

„A Cisco kiváló termékeihez kapcsolódóan a házon belül létrejött egyedülálló technológiai tudás versenyelőnyt biztosít számunkra. Nincs annál jobb marketing, mint amikor a piac ismeri el a tudásunkat és a szakértelmünket. Az adatközpont-transzformáció, a konszolidáció, a virtualizáció, a cloud computing térhódítása minden vállalati szereplő számára kihívásokat jelent az IT területén. Kiemelkedő tudású mérnökeink trusted advisorként nagy megbízhatóságú privát vagy hibrid felhő alapú adatközponti rendszereket terveznek és építenek ki., Az így létrejövő ötkilences rendelkezésre-állású IT rendszerek hatékonyan támogatják ügyfeleink értékteremtő üzleti folyamatait” – mondta Dongó Péter, az 99999 Informatika ügyvezető igazgatója.

 

 

Az 99999 Informatika Kft. a Cisco Connect rendzevény támogatójaként az Union VIG Biztosító Zrt-vel közös előadásában mutatja be egyik Cisco Unified Communications technológián alapuló projektjének sikereit. Hallgassák meg előadásunkat és látogassák meg standunkat!

 

A Magyar Nemzeti Bank az 99999 Informatika Kft. közreműködésével sikeresen megvalósította virtuális rendszereinek két telephelyes katasztrófatűrő megoldását VMware Site Recovery Manager segítségével.

 

Az 99999 Informatika büszkén jelentheti be, hogy Magyarországon elsőként és egyetlenként elérte a VMware Solution Provider partneri státuszai közül a legmagasabb Premier szintet! Az eredményhez előzetesen szükség volt arra, hogy a cég megszerezze a Business ContinuityInfrastructure Virtualization és a Desktop Virtualization kompetenciákat is. Az 99999 Informatika Kft. számos VCP (VMware Certified Professional) mérnökkel rendelkezik, akik a Premier státusz elnyerése után is tovább dolgoznak azon, hogy professzionális megoldásokat szállítsunk Ügyfeleink számára.

 

VMware Premier Partner

 

 

A VMware virtuális infrastruktúra azonnali visszakövethetõ és számottevõ költségségmegtakarítást eredményez az adatközpontoktól az asztali számítógépekig. Emellett minimalizálja a szolgáltatásmegszakadások és meghibásodások következtében keletkezett bevételkieséseket is.

Fõ kulcsa a konszolidáció: a fölösleges szerverek és asztali számítógépek megszüntetése, integrálása.

  • Kihasználtság növelése minimum 5-15%-al, de akár 80%-al is
  • Adatközpont bõvítési költségek csökkentése akár $10 000 / m2 –el
  • 20-30%-al alacsonyabb alkalmazásköltségek

Megoldások:

Bővebben...